Arrangementen

Hemelvaart en Pinkster arrangement

Kijkt u ook uit om met Hemelvaart en Pinksteren te genieten van een welverdiende vakantie in het voorjaarszonnetje ? Kom dan tijdens Hemelvaart en Pinksteren heerlijk kamperen op onze park camping. Hiervoor hebben wij een speciaal arrangement op maat samen gesteld. 

Meer over dit arrangement

2 Weken Zomervakantie

Op zoek naar een kampeerplaats, voor uw camper, caravan of tent,  in de komende zomermaanden. Heerlijk twee weken kamperen op Park Camping De Goolne Ketn in Rijssen voor een aantrekkelijk all-in tarief van € 290,-.

Meer over dit arrangement

Zomer arrangement

Wilt u de komende zomer, de maand Juli of Augustus doorbrengen in het Twentse zonnetje ?
Kom dan een maandlang heerlijk kamperen op onze parkcamping. Hiervoor hebben wij een speciaal arrangement op maat samen gesteld.

Meer over dit arrangement

Maand arrangement April, Juni en September

Wilt u ook graag genieten van het voorjaar in de frisse buitenlucht ?  Daarvoor hebben wij voor de maanden April, Juni en September een wandel arrangement samengesteld, zodat u de zuivere boslucht van de Sallandse Heuvelrug kunt opsnuiven. 

Meer over dit arrangement

Week arrangement

Een week lang kamperen op de grens van Twente en Salland op een groene camping gelegen aan rand van Rijssen. Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot prachtige fiets- en ook wandeltochten. Een week kamperen voor € 145,-. 

Meer over dit arrangement