Nieuw: Arcabo Orlando Chalet

Bent u op zoek naar een chalet met een vrij uitzicht over de omgeving, dan is dit uw kans. Op een van de mooiste plekken van ons terrein bieden wij een nieuw Arcabo Orlando Chalet te koop aan. De huurkavel heeft een grootte van ca. 250 m2.  Het chalet staat aan de rand van een verhoging in ons terrein waardoor u een wijds uitzicht heeft over een grasveld met fraaie boompartijen.

Het nieuwe, modern uitgevoerd, chalet is geheel geisoleerd, voorzien van schuifpui, kunstofkozijnen met isolerende beglazing en onderhoudsvrije gevelafwerking, gecombineerd met grijze luiken. De afmetingen zijn 10.00 x 4.00 m, het chalet heeft een ruime woonkamer met open keuken. Het gehele chalet is voorzien van vinyl in houtmotief en gordijnroedes van RVS. U heeft de beschikking over een hoofdslaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer voorzien van 2 losse 1-persoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten. 

Binnen is het chalet voorzien van een luxe inbouwkeuken, uitgevoerd in donkerbruin en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie. De lichte badkamer is volledig betegeld, met daarin antraciet/bruine accenten, en voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

De verwarming vindt plaats door een gashaard met blokkenvuur geplaatst in de woonkamer.

Aan de zuid en de west kant is een terras aangelegd van 40m2, dit is direct toegankelijk vanuit de woonkamer, middels de schuifpui. Grenzend aan het terras is een blokhut geplaatst in dezelfde kleuren als het chalet.

Wanneer u dit chalet bekijkt zult u onder de indruk zijn van het uitzicht. Het chalet is gelegen langs de buitenring van het terrein. Het terrein is zeer fraai aangelegd en wordt uitstekend onderhouden waardoor er sprake is van een parkachtige omgeving.

Terug naar het overzicht

Verkocht

Afmetingen: 10.00m x 4.00m

Type: Nieuw Arcabo Orlando Chalet

Extra kosten: Parkkosten
Foto galerij Arcabo Orlando

Reageer op deze advertentie

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.