Nieuwe chalets in diverse uitvoeringen

Wij hebben een deel van ons terrein opnieuw ingericht. Hierdoor zijn er een aantal mooi gelegen (huur) chaletplaatsen beschikbaar voor het plaatsen van een nieuw chalet. Hiervoor hebben wij diverse modellen beschikbaar vanaf € 40.000.

De ruime kavels varieren in grootte van 250 m2 tot 400 m2 en zijn gelegen tegen de bosrand op het hogere deel van terrein. Hierdoor heeft u volop privacy en kunt u ongestoord genieten van de gezonde boslucht. Een indruk van deze plaatsen krijgt u door een virtuele tour te maken via de keuze "plattegrond van ons terrein" in het menu hiernaast.

Een aantal kavels ligt aan de rand van de terreinverhoging waardoor ze een mooi uitzicht bieden over het lager gelegen middendeel van het terrein. Dit uitzicht kunt u ervaren in onze virtuele tour, bij de filmpjes aan het eind van het overzicht.

Wij zijn lid van de ANWB en de Recron. Voor onze chalet plaatsen hanteren wij de Recron voorwaarden "Vaste plaatsen" Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond vastgesteld. Daardoor weet u als klant precies wat de afspraken zijn en komt u niet onverwacht voor verassingen te staan.

Samen met ons kunt uw eigen chalet volledig naar uw eigen wensen samenstellen. In overleg met u kunnen wij daarna de plaatsing van uw chalet op ons terrein verzorgen.

Voor verdere informatie zie ook de volgende websites:

Arcabo chalets

Terug naar het overzicht

Vanaf € 40.000,-

Type: Nieuwe chalets

Extra kosten: ParkkostenReageer op deze advertentie

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.