Ruime jaarplaatsen voor chalets

Wilt u uw vrije tijd doorbrengen op een van de mooiste plekjes in Twente. Dan bieden wij daarvoor een aantal huur-kavels voor mobiele chalets.

De ruime kavels varieren in grootte van 250 m2 tot 400 m2 en zijn gelegen tegen de bosrand op het hogere deel van terrein. Hierdoor heeft u volop privacy en kunt u ongestoord genieten van de gezonde boslucht. Een indruk van deze plaatsen krijgt u door een virtuele tour te maken via de keuze onder het menu bij "Ons Park". 

Een aantal kavels ligt aan de rand van de terreinverhoging waardoor ze een mooi uitzicht bieden over het middendeel van het terrein. Dit uitzicht kunt u ervaren in onze virtuele tour, bij de filmpjes aan het eind van het overzicht.

Wij zijn lid van de ANWB en de Recron. Voor onze chalet plaatsen hanteren wij de Recron voorwaarden "Vaste plaatsen" Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond vastgesteld. Daardoor weet u als klant precies wat de afspraken zijn en komt u niet onverwacht voor verassingen te staan.

Op ons terrein kunt u een showmodel van Arcabo bezichtigen. U kunt bij Arcabo in Nieuw Leusden uw Arcabo chalet volledig naar uw eigen wensen samenstellen. In overleg met u kunnen wij daarna de plaatsing van uw chalet op ons terrein verzorgen.

Meer informatie over de Arcabo chalets kunt u vinden op:
www.arcabo.nl

Terug naar het overzicht

Jaarplaats op aanvraag

Type: Chalet plaats

Extra kosten: Elektra/Water/GasReageer op deze advertentie

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.