Faciliteiten

Kampeerplaats

De kampeerplaatsen,met groene grasmat, zijn tussen de 80 en 120 m2. Voorzien van 6 Ampere electriciteit en een kraan direct in de omgeving. In totaal zijn er ongeveer 45 kampeerplaatsen beschikbaar. Het terrein is autoluw. Midden op het terrein is een groot speelveld met zandbak en speeltoestellen.

 

 

Sanitairgebouw

Centraal op het terrein ligt het toiletgebouw. Het is voorzien van een gescheiden dames- en herenafdeling en elk voorzien van douches, wastafels en wascabines.

Aan de voorkant bevinden zich de textiel- en vaatwasplaatsen. De warmwaterkranen en de douches zijn voorzien van een Sep-card-systeem. Deze ontvangt u  bij aankomst op  de camping,

Aan de achterkant bevinden zich de toiletten en de stortplaats voor uw chemisch toilet.

WIFI

Ons hele terrein is voorzien van WIFI, draadloos internet. Bij de receptie zijn de codes hiervoor, tegen betaling, verkrijgbaar. De voorwaarden voor het gebruik van WIFI vindt u hier. Door gebruik te maken van deze dienst aanvaardt u de voorwaarden en verbindt u er zich toe deze voorwaarden na te leven. 

 

 

Zwembad

Direct naast de camping ligt zwembad "De Koerbelt". Dit bestaat uit een binnen- en buitenbad met als middelpunt een grote glijbaan van 65 meter. Het heeft een horeca afdeling met een nat en een droog gedeelte en vele recreatiemogelijkheden zowel binnen als buiten. Naast een wedstrijdbad voor baantjes zwemmen is er ook een recreatiebad met daarbij een bubbelbad en massagestralen.

Rondom ligt een zonneweide met vele mogelijkheden, zoals een volley-, basket- en voetbalveld.


Pin automaat

PIN Automaat, bij ons kunt u Pinnen.

 

 

 

Wasserette

Naast de receptie bevindt zich de wasserette. Voorzien van was- en droogautomaten. Via de receptie kunt u hiervan gebruik maken.

Restaurants

Op loopafstand zijn 3 verschillende restaurants te vinden. Hiervoor loopt u de poort uit en slaat 2x rechtsaf, Markeloseweg, richting het bos. Na 100 meter op de rotonde rechtdoor vind u na 150 meter de restaurants "Witte Hoes" en "Schwarzwald". Op de rotonde rechtsaf vindt u na 150 meter "De Sallandse Heuvelrug".

Honden


Honden zijn toegestaan op ons terrein, mits aangelijnd en maximaal 2 per plaats. In de directe omgeving is voldoende mogelijkheid om uw hond uit te laten.