Zwembad

Zwembad Buitenbad Koerbelt Goolne Ketn Rijssen

Park Camping de Goolne Ket'n ligt direct naast zwembad de Koerbelt. Dit bestaat uit een binnen- en buitenbad met als middelpunt een grote glijbaan van 65 meter. Het heeft een horeca afdeling met een nat en droog gedeelte en vele recreatiemogelijkheden zowel binnen als buiten.

Binnenbaden

In de Koerbelt wordt de recreant zeker niet vergeten. Hij of zij kan hier baantjes zwemmen op de rustige uren. En dit allemaal bij een temperatuur van 27 C. Naast het wedstrijd bad vindt u het recreatie bad. Hierin vindt u o.a. een bubbelbad en massagestralen. De watertemperatuur is 32C.

Naast het recreatie bad vindt u het peuter- en kleuterbad waarin kleintjes zich kunnen vermaken met allerlei speeltoestellen. Rondom dit bad kunnen ouders vanuit een ligstoel hun kroost in de gaten houden.

De grote trekpleister van het zwembad is de grote glijbaan die  tussen het binnen- en buitenbad ligt. De glijbaan is daardoor vanuit binnen en buiten te bereiken.

Buitenbaden

Het buitenbad bestaat uit een wedstrijd bad van 50 meter met hierin een springkuil voor de spring/duikplanken, die respectievelijk één en drie meter hoog zijn.

Naast het wedstrijd bad ligt het recreatie bad. Van dit bad is een gedeelte afgeschermd voor de kleintjes, zodat deze ongestoord en veilig kunnen spartelen. Twee kleine glijbanen en een speeltuintje zorgen voor nog meer plezier.

Het geheel wordt omgeven door een prachtige zonneweide met veel recreatie mogelijkheden, zoals een basket-, volleybal- en een voetbalveld. Centraal vindt u de horecagelegenheid. Deze bestaat uit een nat en droog gedeelte met zowel een binnen als een buiten terras, waar de bezoeker een prachtig uitzicht geboden wordt op het hele zwembadcomplex. Dus het weer kan het voor u niet bederven in zwembad de Koerbelt.

« Terug