MTB Route Rijssen

Fietspad Camping Goolne Ketn Rijssen Twente Overijssel

Door de bossen rondom Park Camping De Goolne Ketn is een erg mooie MTB Route aangelegd. Het is een pittig parcours met veel klimmetjes, keren, klauteren, draaien en afdalen, er zit geen 10 meter vlak terrein in. De MTB Route Rijssen is een ruim 20 km lange, unieke route. Binnen 2 maanden stond de route hoog in de Top 10 van de mooiste MTB routes in Nederland.

De MTB Route Rijssen loopt door het het 600 hectare grote natuurgebied De Borkeld. Dit natuurgebied bestaat uit bos, grote heidevelden, leemkuilen, akkers, graslanden en zelfs een stukje hoogveen. Het terrein is glooiend met een aantal steile hellingen rondom de Rijsserberg en de leemkuilen in de Ravijntjes. Door het parcours dwars en langs de kuilen te leggen is een uniek MTB parcours ontstaan.

Het is een pittig parcours met veel klimmetjes, keren, klauteren, draaien en afdalen, er zit geen 10 meter vlak terrein in. De MTB Route Rijssen is een ruim 20 km lange, unieke route. Binnen 2 maanden stond de route hoog in de Top 10 van de mooiste MTB routes in Nederland. De route maakt deel uit van het Route Netwerk Twente en is eenvoudig te combineren met de MTB routes in Markelo en Holten.

De MTB Route Rijssen is aangelegd door vrijwilligers van Tourclub Rijssen.

Onze camping ligt direct aan de MTB route, waardoor u tijdens uw verblijf op Park Camping De Goolne Ketn direct van start kunt gaan.

« Terug